Utorak 03.07.2012.
15:13
Mondo

Baloteli napao Bufona zbog poraza u finalu EP

Baloteli okrivio igrače Juventusa za poraz protiv Španije

Moglo se pretpostaviti da će Mario Baloteli na nekome iskaliti bes nakon ubedljivog poraza od Španije u finalu šampionata Starog kontinenta. Italijanski mediji pišu da je u svlačionici "azura" u Kijevu, posle završetka finalne utakmice, došlo do verbalnog obračuna talentovanog 21- godišnjaka i trofejnog golmana i kapitena reprezentacije Italije, Đanluiđija Bufona.

Bufon je navodno bio iznerviran Balotelijevim ponašanjem, koji je nakon poraza, odjurio u svlačionicu, a posle nevoljno izašao da primi medalju. Iskusni čuvar mreže pokušao je saigraču da objasni pravila ponašanja a ovaj ga je zasuo uvredama i optužbama da su reprezentativci koji igraju za Juventus, među njima i Bufon, krivci za ubedljiv poraz od Španaca!

Svađa je trajala deset minuta, a po povratku u Italiju, "azurima" je priređen doček u Rimu, akteri iste nisu hteli da kometarišu navode koji su pojavili na društvenim mrežama. Bufon je u avionu sedeo pored tim menadžera, a Baloteli kraj Tiago Mote koji o incidentu nije hteo da priča.

Super Mario je po dolasku na rimski aerodom bio vrlo raspoložen, primao je čestitke i izlazio u susret svima koji su hteli njegov autogram.

Italijanski golman Đanluiđi Bufon sleteo u Mostar

 

Golman i kapiten fudbalske reprezentacije Italije i šampiona te države Juventusa, Đanluiđi Bufon sleteo je danas privatnim avionom na mostarski aerodrom.

 

Bufon je odmah po dolasku u Mostar krenuo u Međugorje, katoličko svetište, gde će ostati bar do sutra uveče.

 

Kako javljaju mediji u BiH, Bufon je u Mostar doputovao sam. Međugorje je postalo poznato svetište kroz ukazanja Device Marije, koja se kao fenomen pojavila 1981. godine, nakon čega je u tom mestu počeo da se razvija verski turizam.

2024 © - Vesti online