Utorak 03.07.2012.
13:13
J. Arsenović - Vesti

Bolesnoj Danijeli uplaćen tek deo novca

Danijela Kovačević

Uplatom 1,68 miliona dinara vlasnik Pinka Željko Mitrović isplatio je tek jednu trećinu duga od četiri miliona dinara koliko je u decembru prošle godine pripalo takmičarskom paru koji je u emisiji "Pesmom i igrom do snova" nastupao za Danijelu.


Iako se radilo o šouu humanitarnog karaktera, televizija koja se hvali da je najkomercijalnija u regionu propisno se obrukala neisplaćujući novac neophodan za nastavak lečenja Danijele Kovačević, mlade majke koja je posle porođaja upala u tzv. budnu komu.

- Delimična uplata sa ovolikim kašnjenjem nam ne uliva poverenje da će dug biti isplaćen do kraja i zato sa advokatom radimo na tužbi. Prevarena je Danijela i mi, njeni roditelji, ali i brojni ljudi koji su glasali za njenu pobedu kako bi joj bio omogućen nastavak lečenja i intenzivna rehabilitacija u Nemačkoj - kaže za "Vesti" Đorđe Kovačević, otac bolesne devojke.


Nakon uvida u lekarske nalaze nemački stručnjaci odavno su dali zeleno svetlo za Danijelin dolazak i čak bi besplatno obavili ponovo kompletan pregled i analize, ali jedan dan rehabilitacije u njihovom zdravstvenom centru košta oko 600 evra i zato je novac za započinjanje ozbiljnog tretmana neophodan.

2024 © - Vesti online