Utorak 03.07.2012.
11:05
Vestionline

Miha: Ljajića ne zovem, ali on mene može!

Ne popušta ni za milimetar - Siniša Mihajlović

"Nisam se čuo sa Ljajićem. On mene mora da zove, kod njega je problem, ne kod mene. Kada bude rešio da peva himnu i kada bude zadovoljio igrama u klubu, ponovo ću da ga pozovem u reprezentaciju, nije nikakav problem. Sve zavisi od njega", rekao je selektor za "Sportski žurnal".

Mihajlović je udaljio Adema Ljajića iz reprezentacije, jer fudbaler nije pevao himnu pred prijateljski meč sa Španijom krajem maja.

Po ugledu na srpskog selektora i Roj Hodžson je insistirao je da svi reprezentativci Engleske pevaju himnu, pa je Vejn Runi koji do EURO 2012 nikad nije ni simulirao pevanje, počeo da peva kad je to zahtevao selektor.

Čak su i nemački mediji poveli raspravu da je poraz njihove reprezentacije na EURO 2012. vezan sa bezvoljnim pevanjem himne pred kobni meč sa Italijom.

Miha: Nikog neću da molim da igra za Srbiju

 

Selektor Srbije Siniša Mihajlović hoće da do avgusta ima jasnu sliku o igračkom kadru sa kojim će početi kvalifikacije za Mundijal 2014. godine. Vidić i Stanković definitivno neće igrati za "orlove“, ali bi zato Bojan Krkić mogao da uđe u tim.

 

"Pričao sam s Vidićem, kao i sa Stankovićem. Odlučili su da više ne igraju za Srbiju. Neću da ih molim, mada bi nam obojica značili. Ispoštovaću ono što su odlučili. Pričao sam sa Bojanovim ocem, ali i s njim. Rekli su mi da odgovor zavisi od toga gde će Bojan nastaviti karijeru. Dogovor je da se čujemo do avgusta i da Bojan odluči hoće li nositi srpski dres. Moja ponuda stoji, ali neću da ga molim.

Moram još da razgovaram s Dankom Lazovićem i da na delu vidim Sulejmanija i Ninkovića. Tu je i golman Stojković, s njim sam održao sastanak".

2024 © - Vesti online