Ponedeljak 02.07.2012.
16:37
Vestionline

Čik nek je neko ne pohvali: Hvalospevi JK u lice


A onda je Bebi Dol rešila da Karleuši objasni neke stvari

Jelena Karleuša je napravila pometnju svojim novim albumom. Podelila je publiku na one koji su šokirani, i na one koji su "raspamećeni". Verovatno je na to mislila kada je prezentovala "mlevenje mozga" u najavnim spotovima!


Gostujući kod Lee Kiš, Karleuša se pojavila s novom frizurom i u neobičnoj odevnoj kombinaciji - korsetu sa suknjicom preko kojeg je imala još jedan korset - tako da se već po tome isticala od ostalih dama u studiju. Međutim, uprkos veoma dobrim gostima poput "Tropiko benda", Ilde Šaulić, Kaje, kao i Bebi Dol, Jeca je bila ta koja je vodila glavnu reč.


Emisiju su obeležili hvalospevi na njen račun, komplimenti od Ilde Šaulić i Bebi Dol. Kamera je u nekoliko momentata snimila Kaju kako se ispod oko smeška na prosipanje komplimenata Jeleni pod noge, ali je na kraju i ona učinila isto. Mada škrto i "kroz zube", uz opasku da ona kada nema šta da pametno kaže jednostavno ćuti.

I Karleuša je u ovoj emisiji bila iznenađujuće fina pa je gostima uzvraćala komplimentima, a najbolje su prošle Ilda Šaulić i Bebi Dol. 

"Bebi Dol je oduvek bila moj uzor i idol. Ona je i kod nas brend, a da živi u inostranstvu bila bi prava zvezda", rekla je za legendarnu Bebi mlađa Karleuša.

Karleuša je svojim oštrim kritikama na račun svega i svačega i prozivanjem koleginica putem društvenih mreža i štampe izgleda uterala estradi strah u kosti, pa je Bebi Dol bila jedina u emisiji koja je smela da joj se usprotivi i kaže šta misli o određenim temama. Dve plavuše su takao s vremena na vreme ulazile u kulturnu polemiku.

2024 © - Vesti online