Ponedeljak 02.07.2012.
11:38 >> 15:35h
Beta

Sedmoro poginulo kod Alibunara

 Teška saobraćajka (foto: arhiva)

Nesreća se desila kada je vozilo marke "opel kadet" oko 1.45 posle ponoći podletelo pod prikolicu kamiona koj je zbog kvara bio parkiran, rečeno je agenciji Beta u policiji. Svih sedam poginulih nalazilo se u automobilu, a vozač kamiona je zadržan u policiji.

Portparolka Osnovnog suda u Pančevu Aleksandra Vasić rekla je da se od siline udarca putničko vozilo podvuklo pod kamion i tom prilikom sve osobe iz automobila su izgubila život.

Kako prenose mediji, stradali su romske nacionalnosti starosti od 15 do 26 godina. Njihova identifikacija je još u toku pošto kod sebe nisu imali isprave.

Crn dan na putevima u Srbiji

U poslednja 24 sata može se reći da vlada horor na putevima u Srbiji jer je, osim ove nesreće, poginulo pet osoba, a šestoro je povređeno.


Stravična nesreća kod Lazarevca

Tri osobe su poginule, a četvoro je teško povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 19.30 sati dogodila na Ibarskoj magistrali, u mestu Vrbovno kod Lazarevca.


Poginule juče kod Požege: Sestre Slađana i Julijana

Dve sestre Slađana M. (24) i Julijana M. (21) poginule su, a dve osobe su zadobile povrede opasne po život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru u mestu Gugalj kod Požege.

Apel: Vozite opreznije zbog visokih temperatura

Agencija za bezbednost saobraćaja apelovala je danas na vozače da poštuju propise i da posebno vode računa o brzini, jer se na visokim temperaturama sporije reaguje i lošije opaža, što je proteklih dana uzrokovalo teške saobraćajne nesreće sa više poginulih.

2024 © - Vesti online