Ponedeljak 02.07.2012.
10:24
Kurir rs

"Sekirama smo sekli lim, da izvučemo preživele"

 Meštani sekli lim da izvuku preživele

U sudaru su teško povređeni Draganov petogodišnji sin i supruga, kao i Dejan T. (22) i njegov saputnik iz drugog vozila, obojica iz Arapovca kod Lazarevca. Svi povređeni su prebačeni u Urgentni centar u Beogradu.

Povređeni danas stabilno

 

Zdravstveno stanje sve četiri osobe koje su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila kod Lazarevca je stabilno, izjavio je portparol Urgentnog centra Klilničkog centra Srbije Drago Jovanović.

Portparol KCS Drago Jovanović rekao je da je dečak zadobio teže povrede glave i da je smešten na odeljenje neurohirurgije.

Do jezivog sudara došlo je kada je vozač "mazde 323 F“, u kojoj su se nalazila dvojica mladića, iz zasad nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad automobilom i zakucao se u "jugo“, koji mu je dolazio u susret.

- Bila sam u dvorištu i videla "mazdu“ iz pravca Beograda koja je počela da ide levo-desno putem. Vozač nije nikoga obilazio, već je odjednom počeo da krivuda.

Pred našom kućom je prešao u traku suprotnog smera i zakucao se u "jugo“ - rekla je za list "Kurir" jedna žena.

Njeni ukućani i komšije odmah su istrčali da pomognu povređenima.


- Bilo je strašno. Sekirama su sekli smrskane automobile kako bi ljude izvukli. Posle 15 minuta stigli su i vatrogasci. Izvukli su mladiće iz "mazde“, a iz "juga“ dete, pa majku. Ostali su, nažalost, već bili mrtvi - rekla je ona.

2024 © - Vesti online