Subota 30.06.2012.
19:38 >> 22:40h
RTS, Beta

Bajkeri stigli na Kosmet

Motociklisti su na Kosovo ušli na administrativnom prelazu Jarinje

Više od hiljadu motociklista iz Srbije, Rusije, Grčke, Republike Srpske, Makedonije i Crne Gore stiglo je u severnu Kosovsku Mitrovicu gde će biti održan humanitarni rok koncert
 


Glavni izvođač na humanitarnom rok koncertu biće Nenad Milosavljević iz Niša, poznat kao Neša Galija.

"Došli smo da vas obradujemo i vi nas da obradujete, jer svaki dolazak na Kosovo i Metohiju za nas znači mnogo. Bajk rok misija je organizovana zahvaljujući NIS-u i bratskom narodu Rusije koji su našli razumevanje za nas bajkere i rokere i obezbedili nam benzin da dođemo na Kosovo", rekao je predsednik Harli Dejvidson kluba Milić Radević, koji je prilikom polaska rekao da "ne idu na Kosovo da traže đavola, već da pruže podršku Srbima sa severa Kosova".

"Svaki dolazak na Kosovo i Metohiju za nas znači mnogo"
 

Milić Radević je podsetio da su motociklisti prethodnih godina donosili humanitarnu pomoć, davali krv, a da ove godine pripremaju lekove koji bi trebalo da stignu iz Beograda i da budu dostavljeni Srbima na Kosovu.


Srećan put, dobar provod i uspešan povratak učesnicima poželela su i braća Dragi i Žika Jelić iz "Ju grupe", koji su već tri puta učestvovali u ovoj manifestaciji. Kompanija NIS Petrol obezbedila je za sve učesnike "Bajk rok misije 2012" besplatno točenje goriva na benzinskim stanicama u Beogradu i Kragujevcu. NIS već treću godinu podržava ovu akciju.

2024 © - Vesti online