Subota 30.06.2012.
18:54
Vestionline, B92

Ana: Nisam bez šansi protiv Azarenke

"Uživala sam na terenu" - Ana Ivanović

Najbolja srpska teniserka je u tri seta nakon velike borbe uspela da savlada Nemicu Juliju Gergez. Iako je izgubila prvi set, Ana je istakla da je igrala bez pritiska i na kraju je pobedila sa 2:1, po setovima 3:6, 6:3, 6:4.

"Igrala sam bez pritiska, želela sam da uživam na terenu. Ona je super igrala, ali borila sam se za svaki poen i imam nameru da to radim i u ponedeljak", izjavila je Ivanovićeva za B92.


"Zaista je bio težak meč, nisam očekivala da će ovako dobro igrati. Prvi i većinu drugog seta igrala je mnogo dobro, nisam imala previše šansi. Nisam ja igrala toliko loše koliko je ona dominirala, dubokim loptama i agresivno, i sa forhend i sa bekend strane. Ponekad nisam znala ni gde da joj serviram, ni gde da joj igram. Ali srećna sam što sam uspela da ostanem u tom drugom setu, imala sam nekoliko šansi iskoristila ih, a to mi je dalo podstrek za treći set", rekla je Ana.

Srpkinja u osmini finala igra protiv druge teniserke sveta, Beloruskinje Viktorije Azarenke.

"Želim samo da napredujem, imam dan da lagano treniram da se spremim, sigurno da imam šanse. Današnji meč će mi mnogo pomoći jer i ona ima dobar servis, jake udarce sa jedne i druge strane. Trava je uvek nezgodna podloga, možda imaš samo jednu ili dve šanse u meču, nadam se da ću da ih iskoristim", zaključila je Ana Ivanović u intervjuu za B92.

2024 © - Vesti online