Petak 29.06.2012.
23:48
telegraf.rs

Akademija debelih: Takmičaru pozlilo zbog dijete

Četvrti dan na Akademiji debelih
 

Jutro na “Akademiji” je počelo konfliktom između Lidije i Snežane. Svađa je počela Lidijinom tvrdnjom da Snežana koristi lekove za smanjivanje krvnog pritiska (izbacivanje vode) kako bi što brže skinula znatan broj kilograma, te je na taj način izbegla eventualno izbacivanje sa “Akademije Debelih”. Pošto su se strasti smirile, takmičari su se pripremili za jutarnji trening, ovoga puta na Košutnjaku.

Sadržaji koje ovo poznato beogradsko izletište nudi bili su dovoljni da takmičari obave zadatke koje su im zadali treneri teretane “EthnoGym”. Vreme tokom šetnje stazama je iskorišćeno kako bi se proverilo šta su to takmičari naučili o zdravom načinu ishrane. Svakom timu, a ima ih četiri, postavljena su dva pitanja. Tim koji je izgubio, odnosno, netačno odgovorio na bar jedno od dva pitanja, morao je da ide još jednu seriju šetnje uz i niz uspon. Pobedio je zeleni tim sa oba tačna odgovora.

Pošto su se vratili sa treninga, takmičare je posetila Marina Kotevski. Ona je saopštila da su neki od od njih prekršili pravilo nošenja uniforme. Takmičari su to pravdali time da im neko iz konkurentskih timova krade stvari. Pošto je Marina otišla, započela je rasprava o solidarnosti, i o tome kako bi svi trebalo da funkcionišu kao jedan tim. Mile je prednjačio u diskusiji. Plavi tim se našao na udaru ostalih ekipa koje su smatrale da su plavi samo želeli da naprave pometnju, te da su zato izmislili da im nedostaju stvari.

Lekari klinike “Vizim” su obavili redovan pregled takmičara. Posebnu pažnju su skrenuli Miletu, za koga su se uverili da nema posledica zbog prethodnog incidenta. Takmičari su se požalili lekarima kako im treninzi izuzetno teško padaju.

2024 © - Vesti online