Četvrtak 28.06.2012.
16:08
story.rs

Cenzurisana Karleušina pesma!

Izvorna verzija pesme "Krimi rad" moći će da se čuje na Internetu i na nosačima zvuka
 

Izvorna verzija pesme će moći da se čuje na Internetu, kao i na nosačima zvuka.

- Dečice, za spot ide cenzurisana verzija pesme "Krimi rad". Mora tako - obavestila je svoje fanove na društvenim mrežama Jelena Karleuša - Tošić.

Pesma je snimljena sa prestoničkim reperom Tečom, a njen tekst nije ništa eksplicitniji od tekstova svetskih zvezda koje imaju numere u sličnom maniru.

 

-Znam da uživate u novim pesmama ali i da ste nestrpljivi kada je reč o spotovima. Evo, ja vam obećavam da ce montaža za pesmu Krimi rad biti završena do kraja nedelje. Verujte mi, isplatiće vam se čekanje... U julu snimam spot za pesmu So koja vam se toliko svidela, a 10. avgusta, na prajdu u Cirihu, snimam spot za pesmu Sodoma i gomora koja je za sada najveći hit sa ovog albuma. Za jesen je rezervisano snimanje spotova za, po meni, dve najbolje pesme sa albuma "Savršen zločin" i "Pucaj u ljubav". Mogu samo da vam obećam da je rec o spotovima posle kojih ce sve biti trivijalno. Ali o tome - kad dođe vreme - napisala je u svom stilu atraktivna plavuša koja konstantno iskazuje veliku zahvalnost brojnim fanovima koji je prate.


- Još jednom želim da vam se zahvalim za vašu ljubav i neverovatnu podršku. Vi ste čudo. Zbog vas, moje armije, postoji podela na mene i sve ostale - piše Jelena.

2024 © - Vesti online