Petak 29.06.2012.
08:00
Smedia

Šta privlači, a šta odbija muškarce na plaži?

Foto: Ilustracija
 

Isto je i s modom za plažu koja je po muškarcima često preterana. Saznajte čime ćete privući, a čime odbiti muškarce na plaži.

SUNČANJE
Ako žena odlazak na plažu koristi samo kako bi pocrnela i u stanju je da dva sata nepomično leži, muškarcima je takva radnja sumnjiva i prvi utisak je da je takva osoba poprilično dosadna i nezanimljiva osoba. Čitanje, razgovor s prijateljicama ili neka druga aktivnost ipak ostavlja bolji utisak, a samim tim i otvara priliku da vam muškarac priđe.


ODBOJKA NA PESKU
Bilo kakva fizička aktivnost na plaži muškarcima je vrlo zanimljiva i primamljiva. Druženje i smeh opisuju zabavnu i aktivnu ženu što je muškarcima mnogo draže i bliže od "roštiljanja" na suncu.

VELIKE NAOČARE ZA SUNCE
Iako ih žene obožavaju, muški rod i nije toliko oduševljen jer je žensko lice nešto što ne bi trebalo da se krije, a takozvane "muva" sunčane naočare upravo to rade.

PAREO SARONG
Pareo zavezan oko struka, takozvani sarong, muškarcima stvarno golica maštu jer ne otkriva previše i na diskretan način naglašava najseksepilniji deo ženskog tela.

ŠMINKA
Šminka nikako ne ide uz sunce i plažu i ovo će potvrditi svaki muškarac. Žene koja na plažu nose previše šminke deluju komplikovano i nesigurno. Prirodan, doteran izgled uvek je bolje rešenje i muškarci ne mogu da mu odole, piše Zadovoljna.

MORSKA FRIZURA
Vlažna, slana kosa koja se razdvaja u nežne i pomalo razbarušene lokne muškarcima je neodoljiva. S obzirom da žene takav izgled postižu uz pomoć raznih preparata za kosu, postoji li išta bolje od prirodne "wet look" frizure.
 

2024 © - Vesti online