Sreda 27.06.2012.
15:42
Vestionline, Blic, zurnal.rs

Đorić ostao bez kandidature za predsednika FSS

Propao pokušaj Milovana Đorića da se kandiduje za predsednika FSS

Đorić je, poput Nenada Milovanovića, bio kandidat za predsednika organizacije trenera, ali ti izbori nisu okončani nečijom pobedom: oba kandidata su dobila po deset glasova, a Dragiša Drobnjak, delega sa Kosova i Metohije, nije mogao da glasa - jer mu nije verifikovan mandat s obzirom na to da je nedostajala odluka o njegovom izboru.


"Papir je ukraden! Nekoliko sati pre početka skupa imali smo urednu dokumentaciju na stolu, odjednom je nestao glavni papir. Nestao je u trenutku kada se sastala Verifikaciona komisija. Neću da pominjem konkretna imena, tvrdim sa 100% sigurnisti da ga je neko ukrao", bio je ljutit Đorić, a u izjavi za "Sportski žurnal" je dodao i da "Tomislav Karadžić hoće da bude doživotni predsednik FSS" te da će u narednim danima "pričati o Karadžićevim prljavštinama, uspesima i neuspesima".

Sa druge strane, iako će na Izbornoj skupštini FSS zbog manjka u vidu tri delegata trenerske organizacije o predsedniku Saveza odlučivati 77 ljudi, Nenad Milovanović ističe da Karadžić ima njegovu podršku.

"Đorića ne interesuju treneri. Preko nas je hteo mesto čelnog čoveka FSS. Nazivali su nas falsifikatorima i prevarantima, sada se videlo ko je igrao prljavo a ko pošteno", rekao je, između ostalog, trener Napretka za "Sportski žurnal".

2024 © - Vesti online