Sreda 27.06.2012.
09:45
Alo

Nataša Jeremić se seli u Njujork

Sledećih godinu dana život u Njujorku

Kako je objavio "Al", Nataša je već počela sa opremanjem njihovog budućeg stana u Velikoj jabuci i sada želi da se posveti porodici.


"Ona je trenutno tamo sa Vukom i posle dosta vremena je odlučila da ga prati u onome što radi. Neizvodljivo je bilo da on bude konstantno tamo, a ona ovde. Njih dvoje su srećni što će konačno moći da se posvete jedno drugom. Nataša je već počela sa uređivanjem stana u kojem će živeti. Sređuje sve po svom ukusu, a naravno da joj je Vuk dao odrešene ruke, jer veruje u njen ukus. Skoro sve je uredila i kažu da izgleda savršeno", rekao je za "Alo" izvor blizak dugogodišnjem ministru spoljnih poslova i njegovoj supruzi.


Vuk Jeremić je nedavno u jednoj televizijskoj emisiji nagovestio da će njih dvoje otputovati zbog njegovih obaveza. "Na ovoj funkciji postoji ceo sistem koji je iza tebe, ali očekuje se da najviše vremena provedeš u Njujorku", rekao je tada Jeremić, a na pitanje da li će i njegova supruga Nataša poći sa njim, dodao je: "Ja sam je molio da krene sa mnom. Pretpostavljam i nadam se da će krenuti".

Nataša nije želela da odgovori na pitanje novinara već je rekla da će tek sledeće nedelje znati "neke stvari sa poslom preciznije".

2024 © - Vesti online