Sreda 27.06.2012.
12:01
S. S. - Vesti - Foto: Vesti

Kao da je ponovo rođena!

Susret posle mesec dana: Kristina Milutinović sa roditeljima
 

I otac Zoran, iako je svakog dana u rimskoj bolnici dane provodio, dobijao je samo škrte informacije od lekara i tek koju reč više od supruge kad na trenutak iz ćerkine sobe pređe u odeljak pretvoren u improvizovanu kuhinjicu po čašu vode ili da navlaži peškir da joj vrelo čelo ovlaži.


- Danas sam video Kristinu! U potpuno sterilnoj odeći i obući dozvoljeno mi je da uđem u njenu sobu. Teško mi je opisati osećaj kad sam je dodirnuo. Tako nešto osetio sam samo kad sam je posle rođenja prvi put u ruke uzeo - pričao je Zoran Milutinović po izlasku iz sterilnog bloka novinarima Humanitarnog mosta.


Broj našeg beogradskog Dopisništva bio je jedan od prvih koje je okrenuo želeći na taj način da podeli radost sa našim čitaocima koji su i nakon što je prikupljeno 155.000 evra, koliko ovaj zahvat u Rimu košta, nastavili da im pružaju materijalnu i moralnu podršku.


Narednih dana Kristina će iz izolacije preći na drugo odeljenje, što je najbolji znak da se bliži ono toliko željeno zvanično lekarsko saopštenje da je Kristinin organizam prihvatio bratovljevu kostnu srž i da Milutinoviće čeka povratak normalnom porodičnom životu.

2024 © - Vesti online