Sreda 27.06.2012.
10:29
Kurir

Opšta tuča ruskih i crnogorskih fudbalera na Zlatiboru!

Foto: Ilustracija

Zbog opšte tuče u kojoj su učestvovali igrači na terenu, rezervni fudbaleri, čak i članovi stručnog štaba, sinoć je na Zlatiboru prekinut prijateljski meč fudbalskih klubova Amkar, iz grada Perma uz Rusiji, i Zete iz Golubovaca kraj Podgorice.

Do prekida je došlo u 69. minutu pri rezultatu 3:1 za Zetu, a posle jednog dosuđenog faula za Ruse.

"Došlo je najpre do koškanja između fudbalera, a onda se neverovatnom brzinom sve pretvorilo u opštu tuču na čitavom terenu. Nije se znalo ko koga, i sa čim udara, a u jednom trenutku video sam da su neki od fudbalera iščupali korner zastavice i sa njima počeli da se tuku", ispričao je 'Kuriru' jedan od očevidaca.

Ubrzo je na teren stigla Hitna pomoć, najmanje jedan od aktera tuče prebačen je u bolnicu, ali sinoć nije bilo moguće dobiti informaciju iz Užičke bolnice ko je povređen.

Inače, fudbaleri ruskog Amkara smešteni su u hotelu "Palisad", dok su igrači Zete u Studentskom odmaralištu na Zlatiboru.

"Godinama sam na fudbalskim utakmicama, ali nešto ovako u životu nisam video. Tukli su se sa neverovatnom strašću. Bila je to opšta makljaža", kaže očevidac.

2024 © - Vesti online