Utorak 26.06.2012.
10:20
Smedia

Amidžić obrijao brkove, Mileva došla u šou

Pokojna Mileva živnula: Sa Tvitera prešla na Skajp

Da bi doveo Pokojnu Milevu u svoju emisiju Ognjen je morao da ispuni njen uslov - obrijao je brkove. Dok je kasnila u emisiju, odnosno uključenje u program, tvitovala je da namerno kasni "jer joj se može". A kada su uspostavili vezu, Ognjenu i njegovom auditorijumu rekla kako je otišla na onaj svet, čime se bavila dok je bila živa, i kako izgledaju njene žurke sa drugaricama Ejmi i Vitni.

Posebno zanimljivo je bilo što je Ejmi bila mnogo uzbuđena zbog Milevinog gostovanja, a Vitni je zbog nastupa Mobi Dika i pesme "Kralj kokaina" pala u delirijum! U sedmominutnom intervjuu Mileva se osvrnula i na našu estradu što joj je jedna od omiljenih "oblasti" za komentarisanje.

Ognjen je primetio mušicu na njenoj glavi, a ona je imala spreman odgovor: "Seljoberčino jedna, ja pratim modu, videla sam malu Bekvalac, Darko Kostić joj metnuo muvu na glavu pa sam odmah i ja nabavila jednu!"

"Gledala sam emisiju kad je Svetlana Karleuša Tozovac pretila da će mi uzeti telefon. Nije joj lako, ide prvi u mesecu treba platiti kiriju. Ako me razumeš?! Pošalji mi 'ajfon' po golubici kad bude sledeća revija Marijane Mateus!", rekla je Mileva.

Mnogo puta su se tviteraši oglašavali i govorili kako je Mileva zapravo Seka Aleksić, ili je angažovana od strane Cece: "Seka se spremila da mi dođe, imala je i onu pesmu 'Poslednji let' možda treba da njoj pristavim žito?! A Ceca? Jao, nemoj da mi je spominješ. Ona je nešto osetljiva, često plače, a otkad joj suze padaju na gore kod nas nastaje kijamet kad ona plače! Haos!", objasnila je Mileva situaciju.

Naravno, spomenula je i "Joksimovićku", odnosno Željka Joksimovića i rekla da joj se posebno dopada "njena" pesma "Dođi sutra", ali se osvrnula i na slabljenje dinara kao i na formiranje Vlade koju je uporedila sa "Survajverom".

Na kraju je otkrila i deo iz svog intimnog života. Na Ognjenovo pitanje kako izdržava sve udvarače, odgovorila je: "Na šta ti ja ličim, mačko?! Ja sam svoj 'pupoljak' samo svome Tozi dala!"

Onda je odjurila kako joj ne bi zagorele vanilice, ali se ubrzo obratile putem Tvitera i poručila: "Kamera goji!"

2024 © - Vesti online