Nedelja 24.06.2012.
22:21
Kurir

Dečak (16) napravio žurku kada je saznao da će umreti

Hrabri Dejvid odlučio je da najbolje što može iskoristiti poslednje dane života, što je zadivilo roditelje i doktore koji su ga lečili. Odustao je od lečenja. Organizovao je matursku zabavu jer je svestan da svoju neće doživeti. Išao je na surfovanje, skače u vodu sa lijane i radi sve što je nekada hteo da uradi.

Dejvid ima tumor na mozgu, već mesecima ide na hemoterapiju i posle mukotrpnih lečenja, doktori su procenili da mu je ostalo nekoliko nedelja života
 

"Nekoliko puta tokom lečenja sad bio slomljen i odustajao od života. Sad sam dobro. Ne mogu pobediti rak", ispričao je hrabri Dejvid.

Doktori su mu pre pet nedelja saopštili da se tumor povukao i samo nekoliko sati posle toga na Jujubu je postavio link u kojem je svima objasnio da se oseća dobro i da je pobedio zloćudnu bolest.

Nažalost, bolest se vratila. Maligne ćelije su se samo nekoliko dana posle toga vratile i s mozga se proširile na celo telo. Trenutno pije 15 tableta dnevno kako ne bi osetio strašnu bol, ali nije poklekao.

 

"Dejvid je hrabar i sve to je dobro prihvatio. Moj sin ima još planova. Strah me je samo što neke neće doživeti", rekla je dečakova majka Saša Langton-Gilks.

2024 © - Vesti online