Subota 23.06.2012.
16:10
Dailymail, Vestionline

Majka kastrirala sina kada je imao mesec dana

Majka došla drogirana iz provoda i kastrirala sina?!
 

Pet godina posle, nakon brojnih operacija i intenzivne psihoterapije, Holden se ponaša kao tipičan petogodišnjak, igra fudbal, pleše i peva i igra se sa braćom.

Tvrdila da mu je pas odgrizao genitalije

Osim odsečenih genitalija, dečaku je povređena i leva noga, jer mu je majka tokom napada oštetila arterije. Izgubio je polovinu krvi iz svog malenog tela, a odsečeni delovi nikada nisu pronađeni.

- Mislim da će Holden svega biti svestan nakon što odraste i da će mu biti teško da prihvatiti celu situaciju. Fizički ga ništa neće boleti, ali mislim da će emocionalno sve teško podneti - rekla je njegova ujna, koja je prošle godine pokrenula fondaciju za prikupljanje sredstava kako bi Holdenu omogućila operacije kojima bi mu lekari rekonstruisali genitalije.

Izgubio je polovinu krvi iz svog malenog tela, a odsečeni delovi nikada nisu pronađeni: Pitanje je kako će dete sve podneti kada poraste... (Holden danas)
 

Na prošlogodišnjem koncertu koji su organizovali skupljeno je 240.000 dolara. Holden je svirao bubnjeve tokom koncerta, iako nije znao koji je povod.

2024 © - Vesti online