Subota 23.06.2012.
01:08
telegraf.rs

Mama Kardašijan naterala ćerku da snimi pornić

Mama naručila i režirala pornić da bi ćerka postala poznata

Kris Hamfriz ispričao je drugačiju priču o porniću svoje bivše supruge. Prema njegovim rečima, na ideju o snimanju pornića došla Kimina majka Kris Džener, za koju mnogi kažu da je mozak uspeha sestara Kardašijan. Prema pisanju portala "TMZ", Kris je čak zahtevala da se pornić snimi još jednom, jer nije bila zadovoljna njegovom prvom verzijom.

Ove pikanterija iznela je Krisova bivša devojka Mila Sinandž, koja tvrdi da joj je Kris otkrio brojne detalje o rijaliti zvezdi tokom njihove kratke veze. Upravo zbog toga, Kim je navodno pozvala Milu da svedoči u brakorazvodnoj parnici. Ona želi da se razvede od košarkaša što pre, a misli da će joj u prilog ići to što je Mili slao poruke u kojoj joj poručuje da je ona ljubav njegovog života i da jedva čeka da se rastane od Kim, dok je u sudskim dokumentima naveo da ga je uništila njena nagla odluka da okončaju brak posle samo 72 dana.

Iako je Kris demantovao vezu s Milom, njen menadžer je izjavio da poseduju stotinu njegovih SMS poruka i poziva koji pokazuju da je svakodnevno kontaktirao s njom. "Zvao ju je čak i po 50 puta u jednom danu", tvrdi njen menadžer.

2024 © - Vesti online