Petak 22.06.2012.
21:44
Vestionline

Milutinov pojačao Partizan, odlazi pola ekipe

Nikola Milutinov

Milutinov je sa Partizanom potpisao četvorogodišnji ugovor, a Vrščani će na ime obeštećenja za talentovanog mladog reprezentativca dobiti 75.000 evra.

"Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo. Zajednički smo odlučili da je Partizan idealna sledeća stanica u njegovom daljem razvoju. Dogovorili smo saradnju na četiri godine, sa vrlo jasnim programom i planom. Želim da se zahvalim Hemofarmu, Nikola je proveo tamo dve lepe godine, pre svega radeći sa Žarkom Vučurovićem", potvrdio je menadžer igrača Marko Jelić.

Ovoj informaciji dodajmo da je talentovani dvadesetjednogodišnji bek Nemanja Jaramaz, koji je prošle sezone nastupao za Partizan i Mega Vizuru potpisao ugovor sa italijanskom Bijelom.

Posle 11. osvojene titule u Železniku bilo je poznato da će tim iz Humske napustiti Milan Mačvan i Miroslav Raduljica, koji su u crno-belom dresu bili pozajmljeni iz Makabija, odnosno Anadolu Efesa. Dragan Milosavljević je na putu za Rusiju, kapiten Pera Božić ponovo razmišlja o penzionisanju, dok su bez ugovora Dušan Kecman, Dominik Džejms i Raško Katić.

Partizan 6. jula saznaje protivnike u Evroligi


Košarkaška Evroliga saopštila je danas da će žreb za novu sezonu biti održan 6. jula u Barseloni.


Ekipe koje prođu prvu rundu takmičenja biće podeljene u dve grupe od po osam učesnika, jer se od ove godine primenjuje novi format TOP 16 faze.

 

Košarkaši Partizana nalaze se u grupi od 23 učesnika Evrolige, među kojima su: Efes, Bešiktaš, Fenerbahče (Turska), Prokom (Poljska), CSKA, Himki (Rusija), Brose, Alba (Nemačka), Barselona, Real Madrid, Kaha Laboral, Unikaha (Španija), Cedevita (Hrvatska), Armani, Montepaski (Italija), Šalon (Francuska), Lijetuvos Ritas, Žalgiris (Litvanija), Makabi (Izrael), Olimpijakos, Panatinaikos (Grčka) i Olimpija (Slovenija).

 

Poslednji učesnik Evrolige biće pobednik kvalifikacija u kojima učestvuju Donjeck (Ukrajina), Kantu (Italija), Nimburk (Češka), Le Man (Francuska), Lukoil (Bugarska), Ulm (Nemačka), Ostende (Belgija) i Uniks (Rusija).

2024 © - Vesti online