Četvrtak 21.06.2012.
18:15
Vestionline, novosti.rs

KK Partizan: Vlado hvala i srećno!

Novi trener ukrajinskog šampiona - Vlada Jovanović

Vlada Jovanović više nije trener Partizana, a crno-beli su se na zvaničnom sajtu zahvalili mladom stručnjaku na svemu što je uradio za klub iz Humske.

U saopštenju se ističe da je Jovanović za dve godine na mestu prvog trenera postao drugi najtrofejniji trener u istoriji kluba, osvojivši pet trofeja.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Košarkaški klub Partizan će u narednojsezoni imati novog trenera. Dosadašnji šef stručnog štaba Vladimir Jovanović u narednoj sezoni neće voditi crno-bele.


Jovanović je sa KK Partizan potpisao ugovor na jednu plus jednu godinu koji je na kraju ove sezone istekao. Klub je izuzetno ponosan na mladog stratega koji je izrastao u pravog stručnjaka.


Tokom dve sezone Jovanović je u trofejnu salu u Humskoj doneo ukupuno pet trofeja i pored velikih pritisaka i ogromnog tereta koji je nosio, i tako potvrdio pravi izbor našeg kluba. Nastavio je šampionski niz prvaka države, Kupa "Radivoja Koraća", Jadranske lige i vodio je crno-bele u najelitnijem evropskom takmičenju.

Jovanović je sa pet osvojenih trofeja, kao šef stručnog štaba, na drugom mestu u istoriji našeg kluba. Kao trener mlađih kategorija i kao pomoćni trener prvog tima ostavio je dubok trag tokom 16 godina rada u našem klubu.

Košarkaški klub Partizan se zahvaljuje Vladi na svemu što je pokazao, na uloženom trudu, energiji i posvećenosti. Želimo mu mnogo uspeha u nastavku trenerske karijere koja zaslužuje da ide samo uzlaznom putanjom.

Jednom crno-beli uvek crno-beli - Jovanović će uvek biti deo Partizanove familije. Srećno!", stoji u saopštenju KK Partizana.

Jovanović preuzima ukrajinski Donjeck

 

Vlada Jovanović će karijeru nastavlja na klupi šampiona Ukrajine Donjecka.

Trofejni trener crno-belih će potpisati ugovor sa ukrajinskim klubom koji će kroz kvalifikacije pokušati da se domogne plasmana u Evroligu. Skoro svi detalji saradnje su dogovoreni, a očekuje se još samo da bogati klub iz Donjecka ozvaniči angažovanje trofejnog stručnjaka kluba iz Humske.

2024 © - Vesti online