Sreda 20.06.2012.
16:03
Vestionline, smedia.rs

Majorka vodi Zvezdinog kapitena

Prava Majorka - Nikola Mikić

Pouzdani, borbeni defanzivac crveno-belih još na kraju sezone dogovorio se sa upravom kluba da ode u slučaju ponude koja bi zadovoljila obe strane, a svi su izgledi da bi jedna takva u narednih nekoliko dana mogla da dođe u Ljutice Bogdana, pošto su prvi kontakti uspostavljeni.


Posle priča o eventualnom transferu u Bundesligu, Francusku, Belgiju, pa čak i SAD, za konkretizaciju bi trebalo da se postara član španske Primere, Majorka.

Ovaj klub je nesumnjivo dobio i lepe preporuke od strane Zvezdinog trenera Prosinečkog, kojem je Mikić u prethodnih godinu i po dana bio čovek od poverenja.

Pored ekipa sa Baleara, u igri je i varijanta sa jednim klubom iz Ukrajine, koji se godinama nalazi u vrhu tamošnjeg fudbala.

"Počeli smo pripreme za novu sezonu i maksimalno sam koncentrisan na obaveze u Zvezdi. Postoji mogućnost da ovog leta napustim 'Marakanu', ali sve sam prepustio menadžeru i klubu. Radio sam i radiću maksimalno, jer Zvezda je moj klub", poručuje kapiten crveno-belih, a prenosi 'Sport'.

2024 © - Vesti online