Sreda 20.06.2012.
08:36
J.A.

Ana Nikolić otkrila bradavice

Ona je došla sa mamom u tesnoj, žutoj haljini i pozirala fotografima pre revije. Međutim, kada je sela na svoje mesto u prvom redu, blesnuli su reflektori, a njena haljina odjednom je postala providna, jasno otkrivajući njene gole grudi ispod tankog materijala. Muškarci nisu mogli da sklone pogled sa nje, a ona je opušteno ćaskala sa mamom komentarišući modele na pisti.

Za to vreme, Suzana Perić se iza scene trudila da sve prođe bez greške, iako u poslednje vreme ima ozbiljnih problema sa lopovima. Prvo su joj lopovi pre tri meseca opljačkali atelje i odneli 20 haljina koje je spremila za reviju, a pre nekoliko dana ponovo je bila na meti pljačkaša. Ovog puta nisu joj dirali haljine, već su odneli nekoliko pasoša i novčanik.

Ali, to nije pokvarilo Suzani raspoloženje, pa je uz zvuke mora i haus muziku prikazala kolekciju veselih, cvetnih, letnjih haljina. Modele su nosile manekenke, voditeljke i starlete, a u publici su sedele Neda Ukraden, Duška Jovanić se nije odvajala od mlađanog muškarca, a Suzana Mančić je povela mlađu ćerku Nataliju za koju veruje da će uskoro uspešno koračati manekenskim pistama.

2024 © - Vesti online