Utorak 19.06.2012.
14:57
Vijesti

Dopunjen recept za muško potomstvo

Čuvar tajne crnogorske sreće: Bajo Šuškavčević

Bajo kaže da je za dobijanje muškog deteta važno jesti slanija jela i sve salate osim spanaća i kupusa, a u međuvremenu kontrolisati kod lekara učinke takvog režima ishrane.


"Žena ne sme biti umorna, depresivna i prehlađena dva dana ispred ovulacije, odnosno ako dobije ovulaciju 14 dana posle menstruacije, da bi se ustanovila prava temperatura, jer na taj dan temperatura se povećava za par linija, i to je pravi čas, odnosno narednih 12 sati, za dobijanje deteta muškog pola", otkriva Šuškavčević.

Siguran znak da žena nosi muško dete, kako kaže ovaj poznavalac "tajne muškog potomka", je da u prvim mesecima trudnoće ima promena, a u poslednjim može da igra crnogorsko kolo.

Kako je ranije otkrio, prednost za dobijanje "puškonoše" je u slučajevima kada je muž stariji pet do šest godina, ili 12 do13, ili, prema rečima Šuškavčevića, i u slučajevima kada je žena godinu ili dve starija.

Šuškavčević je odlučio da recept objavi, jer ne želi da tajna, kojom je pomagao mnogim porodicama u dobijanju muškog potomka i produženju loze, "pođe sa njim".

2024 © - Vesti online