Ponedeljak 18.06.2012.
13:42
Novosti.rs

Dejan Musli stiže u Partizan

Dejan Musli

Nema odmora u Humskoj! Sezona tek što se završila Partizan je krenuo u renoviranje tima. Prva lasta bi mogao da bude Dejan Musli(21, 212 cm). Centar Kahe Laboral, koji je proveo jedan deo sezone na pozajmici u Mega Vizuri je na pragu crno-belog dresa.

Uprava novog starog šampiona Srbije je kontaktirala čelnike tima iz Vitorije i već u narednim danima bi trebali da se dogovore oko Muslijevog dolaska u Partizan.

Jedino pitanje je pod kojim uslovima da li na pozajmicu, ili da perspektivni centar bude u celosti član crno-belih.


Inače, Dejan Musli se pre nekoliko dana našao na širem spisku Dušana Ivkovića za državni dres tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Perspektivni košarkaš je karijeru počeo u FMP Železniku, gde je bio jedan od najtalentovanijih centara na Starom kontinentu, pokupio nebrojena priznanja sa mlađim reprezentativnim selekcijama, ali na glavnoj sceni još uvek nije pokazao sav svoj talenat.

Iz Železnika je 2010. godine otišao u Kahu Laboral, za koju je odigrao nekoliko mečeva, ali je išao i na pozajmice u Fuenlabradu, Montegranaro i Mega Vizuru.

A njegov dolazak u Partizan bi bio pun pogodak, kako za igrača tako i za crno-bele, koji bi nastavili praksu angažovanja odličnih mladih centara.

2024 © - Vesti online