Nedelja 17.06.2012.
22:12
Nezavisne

Pokušala da se ubije posle svađe s momkom

Ovde potpis

Motiv pokušaja samoubistva navodno je bila svađa sa momkom, koji je u kritičnom trenutku bio s njom i njenom cimerkom.

Incident se dogodio u banjalučkom naselju Mesec, a policiji je prijavljen oko 50 minuta iza ponoći. Maksimovićeva je nakon svega prebačena u banjalučki Univerzitetsko-klinički centar (UKC), gde je operisana. Iz UKC-a je saopšteno da je devojka primljena sa ubodnom ranom stomaka i da je nakon ukazane pomoći i operacije njeno stanje zadovoljavajuće.

U policiji su potvrdili da je čitav slučaj zaveden kao samoranjavanje, odnosno pokušaj samoubistva i da nema tragova koji bi ukazali da je u pitanju neko teže krivično delo.

"Devojka sa cimerkom živi u Banjaluci u iznajmljenom stanu. Nakon povratka iz grada, gde se posvađala sa momkom, sve troje su bili u toj kući. Nakon rasprave sa momkom devojka je uzela nož i zarila ga sebi u stomak. Momak i cimerka su bili šokirani", ispričao je izvor "Nezavisnih" blizak istrazi. Dodao je kako se momak prvi pribrao i odmah pritekao u pomoć devojci izvadivši joj nož iz stomaka, nakon čega je obaveštena policija i Hitna pomoć.

Meštani koji žive u ulici gde su boravile Maksimovićeva i njena cimerka imali su samo reči hvale za Maju.

"Kulturna devojka, uvek bi pozdravila kada bi prošla pored nas. Zaista ne znamo šta ju je moglo naterati na tako nešto. Niko nije vredan da se zbog njega oduzima život i to bi trebalo da bude nauk svima", izjavila je komšinica.

2024 © - Vesti online