Subota 16.06.2012.
13:29
Kurir

Tonči: Stvarno obožavam Beograd!

S bendom "Madre Badesa" i Petrom Grašom, Tonči će nastupiti na Kalemegdanu
 

- To će biti interesantna noć! Biće odsviran pregršt hitova s početaka rada grupe "Magazin", pa pesme koje sam radio za Doris Dragović, Petra Graša, Jelenu Rozgu... Ali sve u potpuno novom zvuku i aranžmanu. Često sam u Beogradu. Za mene je Beograd jedna, teško je reći velika "uspomena" jer stalno odlazim tamo. Tu imam mnogo prijatelja, što ni svi ovi događaji iz prošlosti nisu poremetili.

♦ Večeras će s vama na bini biti i Petar Grašo, koji važi za velikog zavodnika. Mislite li da će mnogo žena doći i zbog njega?
- Stvarno? To mu nemojte reći, uobraziće se! Šalim se. Pa zato sam ga i uzeo, računam na njegove obožavateljke. Ha-ha-ha... One će doći da ga gledaju, a ovi koji vole muziku doći će da ga slušaju kako peva. Samo da kažem, devojke, Grašo se neće ženiti! Non-stop ga nagovaram da se oženi i dobije decu, a videćemo kad će popustiti.

Dragojević je svoja priča

♦ Oliver Dragojević čvrsto stoji iza svoje odluke da neće u Srbiju.
- Svako ima pravo na svoj stav. Ja sam legitimno kazao: "Da, ja želim", a on ima svoje razloge zbog kojih to ne želi, o čemu je deplasirano pričati. Baš se ne bih petljao u njegove odluke. Mene stvarno ne interesuje priča o Oliveru Dragojeviću.

2024 © - Vesti online