Subota 16.06.2012.
10:29
Vestionline, Beta

Blan: Bili smo bolji, ali mnogo toga treba popraviti

Zadovoljan - Loran Blan

"Bili smo bolji od Ukrajinaca, ali nije bilo lako igrati pred toliko njihove publike. Bilo je veliko zadovoljstvo gledati ekipu kako igra. Sada nam ostaje da se što pre oporavimo za sledeću utakmicu. Postigli smo dva gola, a mogli smo još neki. Nije sve savršeno, ali napredujemo, igrači su svesni da imaju potencijal koji samo može da raste u narednom periodu", rekao je Blan posle meča u Donjecku (2:0).

Utakmica je počela u 18 sati, ali je posle četiri minuta i 20 sekundi prekinuta zbog nevremena, a nastavljena je u 19 časova.

"Teren nije bio u najboljem stanju jer je bio potopljen u jednom trenutku i to nam je otežalo stvari, ali smo jako želeli da odigramo ovaj meč sinoć. Oluja je bila stravična, ali je dobro što je bila prošla", kazao je Blan.

Razočaran - Oleg Blohin

Selektor Ukranije Oleg Blohin istakao je da je razočaran zbog poraza, ali i što je njegova ekipa "prestala da igra" posle drugog primljenog gola.

"Razočaran sam zbog poraza. U prvom poluvremenu je bila izjednačena igra. Zadovoljan sam kako smo igrali, ali nismo uspeli da uradimo sve što smo planirali. Moj tim je prestao da igra posle drugog primljenog gola. Francuzi su među najboljim reprezentacijama na svetu", rekao je Blohin.

2024 © - Vesti online