Petak 15.06.2012.
10:51
Vestionline, Beta

Majami izjednačio u finalnoj seriji

Gazi - Lebron Džejms

 Posle dva meča u Oklahoma Sitiju serija se seli u Majami, gde che Hit biti domaćin sledeća tri meča, a prvi duel na Floridi igraće se u noći između nedelje i ponedeljka. Ekipa koja prva stigne do četiri pobede postaće šampion NBA lige.

Majami je do pobede došao pošto je tokom celog meča imao prednost, ali je u poslednjem minutu Oklahoma uspela da se približi na samo dva poena razlike. Ipak, u završnim sekundama košarkaši Majamija su uspeli da sačuvaju svoj koš i dođu do pobede.

Kod pobednika, Lebron Džejms je bio najbolji sa 32 poena, osam skokova i pet asistencija. Dvejn Vejd ubacio je 24, Šejn Batije 17, a Kris Bosš bio je najbolji pod košem sa 15 skokova i 16 poena.

Kod Oklahome Kevin Durent dao je 32 koša, Rasel Vestbruk 27, dok je Džejms Harden postigao 21 poen.

"Ovo je neverovatno važna pobeda za naa. Znali smo da nam treba ’brejk’, imali smo šansu u prvoj utakmici, ali nam je ona iskliznula iz ruku u četvrtoj četvrtini, kada su oni preuzeli kontrolu. Sada smo baš želeli pobedu, nismo hteli da se vratimo u Majami sa 0-2, iako imamo tri utakmice na svom terenu sada. Bili smo odlični od početka, a pri kraju smo odigrali dovoljno dobro za izjednačenje“, kazao je Lebron Džejms posle meča. 

2024 © - Vesti online