Četvrtak 14.06.2012.
13:50
index.hr

Priznanje nakon 17 godina braka: Ljubavi, ja sam gej

Erika živi sa svojim suprugom Evaldom, njihovim sinom Elmarom (20) i Evaldovim momkom Gotardom. Za nemački Bild otvorili su vrata svog neobičnog doma i progovorili o suživotu. Erika je operska pevačica, Evald je otišao u ranu penziju, a Gotard je frizer. U podrumu njihovog doma živi Elmar.

Sada svi žive zajedno?!
 

Sve je počelo pre četiri godine kada je Evald priznao Eriki da je gej. Nakon što joj je skuvao finu večeru, rekao joj je istinu. "Ljubavi, ja sam gej i zaljubljen sam u muškarca. Ne bih želeo da se razvadem od tebe, ali bih želeo da živim i s tobom i s njim", iskreno je Evald otkrio svoje želje. Ono što je najluđe jeste reakcija njegove supruge, koja je izjavila da joj je laknulo kada joj je suprug priznao istinu.

Godinama je njen suprug bio depresivan, uvek je bio zabrinut i rastrzan između želje da živi na određeni način. Njegov prvi brak takođe je propao zbog drugog muškarca, ali kad je upoznao Eriku sve joj je rekao i ona je to prihvatila. U početku je sve bilo u redu, čak je njihov seksualni život bio potpuno normalan. Međutim, seks je postao sve ređi, dok na kraju nisu prestali da spavaju zajedno. Nisu im pomogla ni seksualna pomagala....

Danas Evald spava s Gotardom, obožava ga, ali voli i Eriku, bar platonski. Erika je prihvatila njegovu vrstu ljubavi.

- Radije sam prihvatila njegovog "prijatelja" u porodici nego da ga izgubim potpuno! Jako je pouzdan i osetljiv, zaključila je Erika.

2024 © - Vesti online