Četvrtak 14.06.2012.
11:35
Vestionline, Kurir

Prosinečki dovodi Nerija Kastilja

Reprezentativac Meksika - Neri Kastiljo

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki potvrdio je za 'Kurir' da želi Nerija Kastilja (28) na Marakani! Odmor u Grčkoj s porodicom mladi trener provodi radno, jer se već nekoliko puta video s bratom meksičkog fudbalera koji je zadužen za transfer.

U celom poslu Prosinečki ima pomoć bivšeg igrača crveno-belih Perice Ognjenovića.

"Rešenje je blizu i Kastiljo, zbog dugova koje ima Aris, dobija odrešene ruke da bez obeštećenja ode u drugi klub. Ovo se finalizuje i čekamo da nas obaveste da je važan potez, rastanak sa Grcima, završen prema planu", rekao je, pored ostalog, Perica Ognjenović za "Sport".

Robert Prosinečki želi Meksikanca, ali priznaje da će biti teško da ga dovede na Marakanu, jer je poprilično skup.

"Neri Kastiljo je igrač po meri Crvene zvezde! Razgovarao sam s njegovim bratom o dolasku u Beograd, a Perica Ognjenović je tu da pomogne. Mislio sam da sam u tajnoj misiji, ali... Ipak, pitanje je da li ćemo transfer uspeti i da realizujemo, jer je Kastiljo veoma skup igrač", rekao je za 'Kurir' Robert Prosinečki.

Trener Crvene zvezde na raspolaganju ima određenu sumu novca koju će iskoristiti za pojačanja ovog leta. Na Marakanu je za 300.000 evra već stigao Eli Babalj.

"Babalj je bio moj prvi pik, a Kastiljo je mogućnost koja nam se otvorila za ofanzivnog veznog. Daćemo sve od sebe da je iskoristimo i dovedemo ga u Crvenu zvezdu", poručio je Prosinečki.

Neri Kastiljo boravi u Meksiku, a za njega je interes pokazao klub Pačuka. Ipak, njegova želja je da ostane da igra u Evropi.

2024 © - Vesti online