Četvrtak 14.06.2012.
05:29
Blic puls

Boki 13 završio karijeru pevača!

Otkazan koncert u Skoplju zbog malog interesovanja: Boki 13

Zbog otkazivanja koncerta i verovatno mnogo potrošenog novca za organizaciju istog, Boki 13 dao je izjavu povodom fijaska u Skoplju i zatim nagovestio svima da se povlači iz medija:

- Oduvek sam govorio istinu i samo istinu,pa će tako biti i ovaj put...Moj dugo najavljivani koncert u Skoplju je oficijalno pre tačno jedan sat OTKAZAN, razlog otkazivanja koncerta je mala prodaja karata, s tim u vezi moja lična želja je da se dostojanstveno povučem i iskreno svima saopštim prave razloge, a ne jadno i bedno da izmišljam priče zašto je koncert otkazan (kao što to radi puno pevača i pevačica). Ja sam bio i ostaci prvi izvođač koji je održao koncert u prepunoj hali "Boris Trajkovski" i želim da to tako i ostane.

- Posle 11 godina aktivnog i mukotrpnog estradnog rada ja se od ovog momenta povlačim u totalnu medijsku i javnu izolaciju! Ovom prilikom želim da se zahvalim svim dobrim ljudima koji su me pratili i voleli svih ovih godina,da se zahvalim svim onim medijima koji su podržavali moj rad i pružili mi priliku da pokažem nešto drugačije i nestandardno za ove naše prostore - izjavio je Boki 13 i dodao:

- Svaki poraz u životu je put ka još većem uspehu,pa se zato ja radujem ovom porazu sa glavom gore.

2024 © - Vesti online