Četvrtak 14.06.2012.
08:00
Dailymail, Vestionline

Nova aplikacija samo za devojke!

Aplikacija ili objektivni glas koji će nam dati odgovor na pitanje kako se zaista osećamo po pitanju dečka i veze s njim
 

Sara Grej, programerka iz Čikaga i sama se našla u vezi u kojoj nije znala kako da postupi. Vezu je htela da sagleda iz nekog objektivnog ugla pa je odlučila da dizajnira aplikaciju za Ajfon koja će joj savetovati o budućnosti njene veze.

Aplikacija "Should I Break Up With My Boyfriend?" od devojaka zahteva da svakodnevno beleže i ocenjuju svoja osećanja i razmišljanja prema momcima, a telefon će da izanalizira te podatke i pokazati kakva su njihova stvarna osećanja prema njima.

Grej je istakla da mogućnost da devojka jasno i objektivno vidi kako stvari stoje u njenoj vezi "prvi korak ka srećnom i zdravom životu i ljubavi – sa trenutnim dečkom ili s nekim drugim" i da je nekad potreban "objektivan glas koji će nam pomoći da cenimo dobre stvari ili da prihvatimo bolne stvari u životu". Makar taj objektivan glas bio i mobilni telefon!

Konačan sud o vezi, aplikacija daje nakon dve nedelje korišćenja, a njena dizajnerka upozorava da aplikacija ne može da zameni razgovore sa licenciranim terapeutima, najboljim prijateljima ili kućnim ljubimcima, ali da ipak može da doprinese "novom pogledu na situaciju".

Ovu aplikaciju možete skinuti OVDE, a nena cena je 0,99 dolara.

2024 © - Vesti online