Sreda 13.06.2012.
12:01
S. S. - Vesti - Foto: Vesti

Porodice Karna, hvala vam!

Prva kontrola: Ivan Hajduković sa majkom
 

- Prošlo je mesec i po od operacije i ovo je prva kontrola kod naših kardiologa čiji je pacijent moj sin postao samo 24 sata posle rođenja. Vrlo su zadovoljni rezultatima prvog hirurškog zahvata. Na snazi ostaje stari režim života dok se ne obave i naredne dve operacije. Veoma sam zahvalan porodici Karna što je na ovaj način podelila radost sa nama posle savladane prve velike prepreke na putu ozdravljenja našeg sina, ali i pokazala nam da se na čitaoce "Vesti" i ubuduće možemo osloniti - rekao je 24-godišnji Darko Hajduković koji svojom platom izdržava suprugu i bolesnog sina.


Ušteđevinu Hajdukovići nemaju, zahtev za bar delimično snošenje troškova operacija u inostranstvu još je na rešavanju u Fondu zdravstvene zaštite RS i jedino je sigurno da će malom srčanom bolesniku i dalje trebati pomoć zemljaka.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online