Utorak 12.06.2012.
19:52
telegraf.rs

Prebio na smrt pedofila koji mu je silovao ćerku (4)

Foto: Arhiva
 

Otac je došao s devojčicom u štalu u okolini Teksasa kako bi joj pokazao konje. U pitanju je bila najavljena izložba, tako da je još ljudi bilo u štali. U jednom trenutku, devojčica se odvojila od oca, a u sledećem se začuo njen vrisak i plač.

Uplašen i vidno besan, otac je ugledao čoveka (47) kako seksualno zlostavlja njegovu ćerku u udaljenom delu štale. Zgrabio ga je i krvnički ga udario nekoliko puta pesnicom u glavu. Napadač je na licu mesta preminuo.

Devojčicu su odmah odvezli u bolnicu, kako bi se videlo da li ima unutrašnje povrede i koliko je došlo do seksualnog kontakta.

Šerif Mika Harmon rekao je da žrtva preminula na licu mesta i da još uvek nije poznato da li je žrtva poznavala oca i njegovu ćerku.

- Verovatno da su se poznavali, ne verujem da bi mogao tako lako da je odvuče u drugi deo štale da ga nije devojčica poznavala – rekao je šerif.

Nikakvog hapšenja nije bilo u ovom slučaju. Oca niko ne osuđuje, čak mnogi poručuju da bi postupili i gore da su se našli u njegovoj situaciji. Obdukcija napadača je u toku i na osnovu nje će utvrditi od čega je napadač umro, jer je nemoguće da je preminuo od par udaraca, poručuju lekari.

Zgrožen slučajem, prijatelj oca Frend Mark Harabis, rekao je da je napadač dobio šta je zaslužio:

- Ova porodica će ceo život morati da se nosi sa tim, bez obzira što je on platio svojim životom za ovaj krajnje gnusan čin – poručio je Harabis.

2024 © - Vesti online