Ponedeljak 11.06.2012.
23:33
Vestionline, Ag.

Vermezović: Potreban štoper, Bodurov po meri

Trudićemo se da svakom ukažemo šansu i poštovanje - Vlada Vermezović

Defanzivac Liteksa Nikolaj Bodurov mogao bi uskoro da se pridruži drugu iz reprezentacije Bugarske, Ivanu Ivanovu u beogradskom Partizanu.

“Crno-belima” je prema rečima trenera Vermezovića neophodan još jedan štoper, kako bi se pojačala konkurencijana toj poziciji, a Bugarina u Humskoj vide kao idealno rešenje.


"Imamo trojicu štopera i želja nam je da dovedemo još jednog i pojačamo konkurenciju. Dobro poznajem sve igrače koji su se danas okupili, svi će ići na prvi deo priprema na Tari i trudićemo se da svakom ukažemo šansu i poštovanje", rekao je Vermezović posle prvog treninga u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

O Bodurovljevim kvalitetima pohvalno se izrazio saigrač iz reprezentacije Ivan Ivanov.


"Radi se o odličnom igraču, pričao sam s njim pre dva-tri dana i rekao mi je da hoće da dođe u Partizan. On ne zna tačno šta se dešava, jer je ostalo na klubovima da se dogovore oko finansijskih pitanja. Dobro se poznajemo i verujem da bismo se sjajno slagali u Partizanu. Ali, mi imamo odlične i mlađe igrače, pre svih Miloša Ostojića, rekao sam pre par meseci da će on za godinu -dve igrati u nekom top klubu", rekao je Ivanov.

2024 © - Vesti online