Ponedeljak 11.06.2012.
12:08
Blic.rs

Tragedija: Preminuo sin Dalibora Čuture

Dalibor Čutura i Veselin Vuković

Dečak je preminuo sinoć, pošto je primljen u bolnicu u španskom Leonu. Prema pisanju abc.es, incident se dogodio u nedelju oko 19 časova, pošto je dobio povrede glave.

Prema rečima očevidaca, dečak se potukao sa još tri maloletna dečaka starosti sedam, 11 i 16 godina. Neko od njih ga je pogodio kamenom u glavu, a udarac mu je naneo teške povrede. Hitna pomoć je došla u roku od nekoliko minuta, a dečak je davao znake života, ali je bio u izuzetno lošem stanju. Odmah po primanju u bolnicu pokušali su da ga povrate iz kome u koju je zapao i reanimiraju. Posle dužeg procesa reanimacije, lekari bolnice u Leonu nisu uspeli da spasu život mlađem od dva Čuturina sina, pa su samo mogli da proglase smrt.

Pošto se sa sigurnošću ne može tvrditi da je udarac mogao da bude fatalan, jer je dete umrlo nakon toga od srčanog udara, istražni sudija je naložio da se izvrši autopsija.

Čutura je bio deo nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Srbiji gde je osvojeno srebro, a trenutno igra za Ademar iz Leona.

2024 © - Vesti online