Ponedeljak 11.06.2012.
10:02
Beta

Terzić: Ovakvom igrom možemo visoko na OI

Zadovoljan igrom na Gran priju - Zoran Terzić

"Drastična promena u svakom smislu. Igrali smo mnogo bolje u organizaciji napada, bloku i odbrani. Taktiku koju smo imali sproveli smo gotovo u potpunosti, što je vrlo teško protiv Italije (3:0). Drago mi je što smo ovako odigrali i pokazali da možemo, i da za ovo vreme koje nam je ostalo do OI ekipa može da se spremi i ide na visok plasman", kazao je Terzić.

Najbolja poenterka Srbije na meču u Lođu Brankica Mihajlović koja je osvojila 15 poena istakla je da je ekipa posle dva poraza od Poljske i Brazila u pet setova konačno odigrala ceo meču kao što je i planirala.

"Odigrali smo utakmicu na nivou i kao što smo se dogovorili u pogledu taktike. Drago mi je što smo zabležili pobedu. Prva dva meča bili smo blizu pobede, falile su neke sitnice, ali se danas sve sklopilo i nadam se da ćemo nastaviti u Beogradu u istom ritmu", rekla je Mihajlovićeva.

Tehničar srpske reprezentacije Maja Ognjenović ocenila je da su greške iz prva dva duela u Lođu ispravljene što je rezultiralo pobedom.

"Mislim da smo posle dva meča videli gde smo pravile veliki broj grešaka, i sada te elemente doveli na veći nivo. Pobediti Italiju u bilo kom sastavu je velika stvar. Igru smo doveli na približan nivo kako mi znamo da igramo", rekla je Ognjenovićeva.

Srbija je prva tri kola u takmičenju Gran Pri završila sa pet bodova, a sledeći mečevi očekuju je od 15. do 17. juna u beogradskoj hali Pionir gde će gostovati, Kuba, Argentina i Turska.

2024 © - Vesti online