Subota 09.06.2012.
19:53
telegraf.rs

Merilin Menson traži Sergeja Trifunovića i režisera “Srpskog filma”

Merilin Menson i Džoni Dep su nastupali par puta zajedno
 

Menson je, naime, poželeo da upozna srpskog glumca Sergeja Trifunovića, ali i reditelja “Srpskog filma” Srđana Spasojevića! Kako Telegraf.rs saznaje, čuveni muzičar odbio je sve novinarske ekipe, ne želevši da da nijedan intervju. Ipak, tražio je da mu omoguće da se sretne sa Spasojevićem i, uz Srđana Žiku Todorovića, glavnim glumcem “Srpskog filma” Trifunovićem.

Evo set liste večerašnjeg Mensonovog nastupa:

Uvod: Suspiria (Goblin song)

Hey, Cruel World…
Disposable Teens
The Love Song
No Reflection
mOBSCENE
The Dope Show
Slo-Mo-Tion
Rock Is Dead
Personal Jesus
Pistol Whipped
Tourniquet
Irresponsible Hate Anthem
Sweet Dreams

BIS 1: Antichrist Superstar
BIS 2: The Beautiful People

Da je fasciniran ovim filmom koji je podigao prilično prašine (doduše, više u inostranstvu, jer je u Srbiji uglavnom prikazivan u posleponoćnim bioskopskim terminima), Merilin Menson potvrdio je i nedavno u intervjuu za Blic:

- Ima jedna druga zanimljiva stvar koja dolazi iz Srbije, a koju sam video, to je "Srpski film". Dobio sam kopiju tog filma i gledao ga s velikim uživanjem. Bio sam iznenađen da su mladi autori tog filma iz Srbije. Neki dijalozi iz tog filma koji se tiču umetnosti i moderne kulture su zaista moćni. Mislim da kreatori “Srpskog filma” rade isto što i ja, šokiraju publiku svojim neočekivanim vizijama – rekao je Menson.

Festival “IQ Music” počinje za otprilike dva sata, a pre Mensona nastupiće makedonski bend “Mizar” (19-20), srpski “Block Out” (20-21), slovenačke legende “Laibach” (21,15-22,30), da bi glavna zvezda programa na stejdž izašla tačno u 23.

Posle Mensona, koji će svirati sat i po vremena, publiku u Areni će zabavljati američka DJ tim “Dirty Vegas“.

2024 © - Vesti online