Petak 08.06.2012.
18:02
Beta

Sahranjen veslač Nemanja Nešić

"Medalje sa državnih prvenstava i međunarodnih regata samo su ga dodatno motivisale. Preveslao je stotine hiljada kilometara na Dunavu, ali i širom sveta. Gde god da je nastupao kao veslač Smedereva ili reprezentacije, dostojno je branio boje grada i Srbije. Bio je gladan uspeha i medalja, dobrih rezultata i nije se štedeo da do tog cilja dođe. Želeo je uvek više, brže i bolje" rekao je u obraćanju prisutnima predsednik IO VK Smederevo Dragoljub Paunović.

Slika sa komemoracije Nemanji Nešiću

Pomoćnik ministra za sport Dragan Atanasov rekao je pred brojnim prijateljima, poštovaocima, drugovima, rodbinom i roditeljima prerano otišlog veslača da sport obično vezujemo za radost, sreću, pobedu, druženje, prijateljstvo i dodao da je Nemanja bio "zlato" Srbije.

Sahrani je prisustovao veiki broj Nemanjinih prijatelja i poštivalaca, sportskih i državnih funkcionera, kao i na komemoraciji u Skupštini grada pre toga.

Pored čelnika Olimpijskog komiteta Srbije, pomoćnik ministra za sport, čelnici Veslačkog saveza Srbije, kao i gradonačelnik Smedereva, i veliki broj Smederevaca.

2024 © - Vesti online