Petak 08.06.2012.
18:14
Telegraf.rs

Juve nudi Krasića i 25 miliona za Jovetića

Juve nudi Krasića za Jovetića uz doplatu

Kreću dani raspleta za Miloša Krasića. Srpski vezista je otpisan kod trenera Antonija Kontea u Juventusu, a u narednih nekoliko dana trebalo bi da bude poznato ime kluba u kojem će nastaviti karijeru. Žele ga Liverpul, Mančester junajted, Totenhem, ali i Juventus ima svoju kombinaciju…

Šampion Italije je smislio način na koji bi mu tansfer Krasića bio od najveće koristi. Žele da ga iskoriste u pokušaju kupovine Stevana Jovetića iz Fiorentine. Prema navodima italijanskih medija, Juve je ponudio Fiorentini Krasića i 25 miliona evra za crnogorskog napadača, koji će biti jedna od zvezda prelaznog roka u Evropi.

Jovetića vide kao zamenu za Aleksa Del Pjera na toj poziciji drugog špica, ali problem je što ga žele i ostali klubovi, poput Intera, Čelsija, Liverpula, a i Fiorentina će se u pregovorima definitivno voditi finansijskim motivima.

Rasplet situacije čekaju i tri engleska kluba. Još zimus je Krasić bio velika želja Harija Rednapa u Totenhemu, a godinu i po ranije je bio i na listi želja Mančester Junajteda i Liverpula. Očigledno da njih ne zanima previše to što Krasić nije igrao nikako u poslednjih pola sezone, jer se sećaju njegovih sjajnih partija u dresu CSKA i sada žele da iskoriste što mu je cena manja nego tada.

2024 © - Vesti online