Četvrtak 07.06.2012.
17:55
Alo

Vidić: Keba je ološ

Dragan Kojić Keba
 

Tako je Vidić u ponedeljak veče u toku emisije "Narod pita", u kojoj je gost bio Dragan Kojić, rešio da sa svojim prijateljima podeli nekoliko "stručnih" komentara o Kebi, nazivajući ga, između ostalog, ološem.

Keba prima injekcije!

U trenutku kada su ga novinari Alo-a pozvali, Keba je promuklim glasom rekao da jako teško priča i da upravo ulazi kod lekara.
- Čujete kako pričam? Užas! Promukao sam i upravo treba da primim injekciju - rekao je Keba, a nakon toga komunicirao porukama.

- Kojiću, a gde si ti zvezda?! Imaš menopauzu i još uvek nisi siguran da li si Fredi M. ili Mišel Telo! - napisao je Vidić da bi potom okarakterisao pevača na sledeći način:
- Ološ!

Nakon što je izvršio analizu ličnosti, na red je došao i Draganov fizički izgled.


- Kojiću, lepo si se obukao, ideš na matursko 4b?! Sa čim boji Kojić ove brčine "guste"? - pisao je kreator na društvenim mrežama, a zatim u celu priču, iz nekog svog razloga, upleo i pevačevu ćerku.


- Kojiću, promeni farbu, loš ti taj božule. Svedoci smo tvoje talentovane ćerke(?!) - dodao je Saša, a odmah nakon toga na red su došle i prozivke na račun Kebinog izgovora.


- Super su ovi Kebini rodžaci sa padežima. Je l‘ on to rekao „Pomenuli smo malo“? A, rođeni, na kom ti jeziku pričaš? - završio je svoje „izlaganje“ kreator. Kada smo pozvali poznatog pevača da nam kaže šta misli iz kog razloga se on našao na Vidićevoj listi „ocrnjenih“, pevač nam je rekao:


- Verujte mi na reč da ja stvarno ne znam ko je taj čovek i čime se bavi!


Podsećanja radi, Saša Vidić je poznat po tome da javne ličnosti "blati" na društvenim mrežama, a isto tako i da svoja izlaganja briše nekoliko sati nakon što je napisao. Na toj listi našli su se i Jelena Karleuša, Sandra Obradović, Natašu Bekvalac, Marijanu Mateus, Jovanu Janković...

2024 © - Vesti online