Četvrtak 07.06.2012.
15:28
Beta

"Sedmo nebo" od ljudi pravi kanibale

Foto: Ilustracija
 

Policija je pozvala na oprez posle drugog incidenta povezanog sa tom drogom "tipa ekstazi" u kojem je osumnjičeni pretio da će "pojesti" dvojicu policajaca i pokušao da ugrize jednog od njih.

Brendon De Leon, 21-godišnji beskućnik, uhapšen je u restoranu u koji je ušao uzvikujući uvrede. Na putu do policijske stanice, udarao je glavom u staklenu barijeru u policijskom vozilu i vikao "poješću vas".

Kada je stigao u stanicu, režao je kao životinja i pokušao je da ugrize policajca za ruku. Policajci su mu potom stavili masku i vezali mu noge.

De Leon je bio pozitivan na "sedmo nebo", alkohol, marihuanu i lekove. Njegov slučaj "podseća na incident koji se u Majamiju dogodio prošle sedmice, kada je jedan muškarac drugom muškarcu izgrizao lice", piše u internoj policijskoj poruci.

U prvom slučaju koji su mediji nazvali "napadom zombija", napadač bez odeće napao je jednog beskućnika, cepajući mu odeću i grizući ga nemilosrdno po licu. Žrtva je još u bolnici u kritičnom stanju.
 

Napadač, 31-godišnji Rudi Judžin ubijen je u sukobu sa policijom. Policija veruje da je i Judžin uzeo "sedmo nebo". Judžinova devojka Ivonka Brajant rekla je Majami heraldu da način na koji je beskućnik napadnut ne liči na ponašanje njenog momka i ocenila da ga je neko drogirao bez njegovog znanja.

"Jedino drugo objašnjenje je natprirodno, da je žrtva vudu magije", kazala je, aludirajući na Judžinovo haićansko poreklo.

2024 © - Vesti online