Četvrtak 07.06.2012.
10:54
Pulsonline, Vestionline

Vlada Vuksanović pre finala tražio stan da kupi

Kako god i šta god, Vlada je dobro "odigrao"!

Kako mediji saznaju, iako je bio siguran da će osvojiti većinu glasova za pobedu u rijalitiju, Vlada nije želeo tada da kapariše stan već će to učiniti ovih dana.

- Vladu su neki takmičari optužili da je lobirao za svoju pobedu, ali to je legitimno pravo svakog učesnika. On je pametno odigrao - nikome se nije zamerio tokom snimanja, a po povratku u Srbiju potrudio se da ostvari jaka prijateljstva sa nekim takmičarima na koje je mogao da računa u finalu - otkriva naš izvor blizak manekenu i objašnjava kako je Vlada uspeo da sakupi dovoljan broj glasova za pobedu.

- Od Ave Karabatić, koja se zaljubila u njega još u Kostariki, znao je da će imati siguran glas, a tokom snimanja zbližio se i sa Ognjenom Kajganićem, pa je očekivao i njegovu podršku u finalu. Po povratku iz Kostarike često je u Beogradu pozivao Martinu Vrbos, koja je danima boravila kod njega, a nedavno je prihvatio da glumi u spotu Nataše Bekvalac, sestre Kristine Bekvalac, čime je obezbedio glas i od hrvatske pevačice i od stilistkinje. Mogao je da računa i na glas Radovana Stošića jer mu se nijednom nije zamerio i takođe ga je ugostio u Beogradu. Čak je verovao da će i Jelena Maćić i Mia Begović da ga podrže, ali su one ipak glasale za Milana Gromilića - otkriva naš izvor.

Milan neće Vladin novac: Nisam socijalni slučaj!

S obzirom na to da su Milan i Ava odbili da prime novčanu nagradu od njega, Vlada je siguran da će sada imati dovoljno novca da ostvari većinu ciljeva posle "Survajvera".

- Iako je izjavio da će novac uložiti u školovanje, ostaće mu dovoljno i za stan. Dopala su mu se dva stana u Beogradu i uskoro će se odlučiti za jedan - kaže naš izvor.


Maneken, koji se trenutno nalazi u Zagrebu, gde je učestvovao na reviji kupaćih kostima, potvrdio je da je razgledao stanove.

- Tačno je da sam gledao stanove još pre finala, ali tada zaista nisam bio siguran da ću osvojiti novac. Sačekaću da mi uplate nagradu i tada ću odlučiti koju nekretninu ću kupiti. Očekuju me poslovi u Americi, a kad se vratim, ne bi bilo loše da imam svoj stan u Beogradu - kaže Vlada.

Zar ne reče da će pare potrošiti na školavanje?!

2024 © - Vesti online