Četvrtak 07.06.2012.
11:31
Kurir

JK i Nataša su kopije Lejdi Gage!

Saša Vidić nema dlačice na jeziku

♦ Posle nastupa u finalu "Survajvera" bilo je komentara kako je Nataša Bekvalac mnogo ličila na JK?
- Ma, sve to (stajling, garderoba, prim. aut.), realno, podseća na Lejdi Gagu. Iskreno rečeno, sve to liči na Lejdi Gagu ili Madonu, ali bolje je da kopirate nešto što je trend i što je svetsko, nego da izmišljate nešto svoje što ne valja. Uvek kažem da je bolja dobra kopija nego loš original.

♦ Ko su, po tvom mišljenju, najbolje obučene žene u Srbiji?
- U Srbiji su to Ceca i Seka! Seka mi je odličan primer, od mršave pa do malo punije, da ne kažem više punije... Pa onda Karleuša, koja privatno ima sjajan imidž! Već sam, mislim, jednom rekao da se ona najbolje oblači kad to sama radi. Ali zadržaću se na Ceci ili na Moniki Beluči... Ha, ha, ha...

♦ A najbolje obučeni muškarac?
- Čeda Jovanović, bez pogovora!


♦ Šta sada kažeš na sukob i prepucavanja koje si imao sa Sandrom Obradović?

Sa Cecom se čujem non-stop!
 

♦ U kakvim si odnosima sa Cecom?
- Čujemo se, sve je normalno, mi smo prijatelji. Doduše, sad joj ne radim haljine za turneje jer to ide kao na traci, prebrzo. Žena održava koncert za koncertom, nije to kao na Ušću. Nismo imali prilike da za novi album odradimo baš sve kako treba, ali ona i dalje izgleda sjajno i često idemo zajedno u šoping.

- Ona je preko mene dobila super kampanju. Na kraju krajeva, mogla bi da uplati neki honorar. Ha, ha, ha... Šalim se. Mislim da je ta situacija bila smešna. Smešna iz razloga što ta osoba, ime joj ne znam, ne može da se bavi ovim poslom zato što vređa mene. Ja ne mogu da se bavim tvojom profesijom novinara, profesijom pisca i tako dalje... Ne mogu prosto zato što sam za ovo rođen i školovan, a nek ona nađe sebi nešto srodno i slično!


♦ Na šta konkretno misliš kad to kažeš?
- Pa, mislim da bi trebalo da se bavi čime hoće, široko joj polje. Ali nikako modom, pošto to stvarno nije polje na kom baš svaka budala može da se istrese. To je sad kao da bilo ko dođe sa ulice, ne zna šta će i kaže: "E, ajde, baviću se modom."

2024 © - Vesti online