Četvrtak 07.06.2012.
08:00
Beta

Ako nemate za more, pravac Jagodina!

Kupanje i zabava za 500 dinara

Cena karte ove sezone povećana je za 100 dinara, tako da celodnevna ulaznica za odrasle iznosi 500 dinara, a za decu 300 dinara, potvrdio je direktor akva parka Zoran Gligorijević.

Cena mesečne karte se nije menjala poslednje dve godine i iznosi 1.800 dinara za odrasle, a za decu 700 dinara. Redovni studenti do 26 godina, iz Jagodine i oni koji studiraju u Jagodini, neće plaćati ulaz.

Akva park ima sedam bazena, a osmi bazen će biti gotov do 1. jula.

"Reč je o dečijem bazenu površine 500 metara kvadratnih, dubine pola metra. Bazen će biti atraktivan za decu, sa gusarskim brodom i toboganima", rekao je Gligorijević.

Akva park u Jagodini, koji je otvoren 2007. godine, prostire se na oko pet hektara. Ima tobogane u dužini od 600 metara, više od hiljadu ležaljki i suncobrana, pet restoranskih punktova sa oko 1.200 stolica.

"Preko dana organizujemo razne animacije za decu, a u večernjim satima zabavni muzički program. U kasnim popodnevnim satima termini su rezervisani za plivačke klubove i škole plivanja, kazao je Gligorijević.

U planu je i izgradnja zatvorenog bazena. Prema Gligorijevićeviom rečima projekti za taj bazen već postoje, samo treba da se nađe adekvatan prostor za njegovu izgradnju.

Prošle godine, akva park i ostale turističke sadržaje u Jagodini posetilo je oko 700.000 turista, a ove godine, kaže Gligorijević, očekuje se i više, oko milion turista.


2024 © - Vesti online