Sreda 06.06.2012.
00:34
Vestionline

Šest pravih razloga zašto još niste u braku

Postoje ljudi koji svojom voljom ne ulaze u brak iz njima dovoljno dobrih razloga

SREĆNI STE - To je prava stvar i dovoljno dobar razlog sam po sebi. Vi ste trenutno srećni i zadovoljni svojim životom. Dakle, srećni ste u toj meri da ne vidite potrebu za pravljenjem velikih životnih promena, kad vam je baš sve potaman.

VOLITE SEKS - Svi vrlo dobro znaju da seks polagano nestaje kada se stupi u brak. Bez obzira koliko drastično ovo zvučalo, upravo mnogi parovi se žale da im seksualni život u braku ide silaznom putanjom.

NE ŽELITE DA BUDETE JADNI I OČAJNI - Znate, baš kao vaši venčani prijatelji koji vam se tako često jadaju na sve muke bračnog života. Vamo to za sad ne treba.

NISTE PRONAŠLI PRAVOG - Vi očigledno niste osoba koja bi se venčala za bilo koga, za prvog koji naiđe pa da se možda ubrzo razvedete, i onda opet sve u krug. Ne zanima vas smaranje brakom, a još manje razvodom.

VOLITE SVOJ NOVAC - Ako imate dobar posao, karijeru, novac i sve što ide uz to, sigurno ne želite da polovina završi kod partnera, ako stvari ne funkcionišu i dođe do razvoda.


ONAJ KOGA VOLITE NE ŽELI BRAK - Koliko god voleli tog nekog, apsolutno vam je jasno da ga ne možete naterati da bude u braku sa vama. Svakako ne biste želeli da bilo koga prisiljavate na bilo šta, baš kao što ni vama to ne bi prijalo. Prisilni brakovi su stvar prošlosti.

2024 © - Vesti online