Sreda 06.06.2012.
08:00
Sponzorisani tekst

Skinite zauvek dlačice najsavremenijim laserom

LUMENIS Light Sheer DUET – najsavremeniji model diodnog lasera
 

Sada se smatra zlatnim standardom u domenu epilacije zbog posedovanja jedinstvenih mogućnosti:

- Zahvaljujući Integrisanom vakumu tokom tretmana dolazi do rastezanja kože pri čemu se laserska energija ne rasipa na ostale strukture kože već se sva usmerava na folikul dlake i tako postiže maksimalan efekat

- Omogućuje tretman svih tipova kože od najsvetlije do najtamnije , kao i više tipova dlake od najsvetlije i tanje do najtamnije. I deblje, zahvaljujući različitim mogućnostima kombinacije dužine pulsa, frekvencije I fluensa.

- Vakum asistirajuća tehnologija I znatno povećan spot laserske svetlosti (22x35mm) omogućuje znatno bolju PENETRACIJU laserske energije A VREME TRETMANA SKRAĆUJE 75% u odnosu na prethodne generacije lasera npr. tretman nogu ili leđa traje MAKSIMALNO 15 MINUTA.

- Tretman je apsolutno bezbolan, ne zahteva pripremni period u smislu mazanja anestetik kreme I gela kao podloge bezbedan je jer MAKSIMALNO ŠTITI KOŽU a ostvaruje maksimalan efekat unutar 3-6 tretmana, na svim delovima tela gde postoje neželjene dlačice.

Priuštite sebi najefikasniju lasersku epilaciju koju obavljaju lekari sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa laserima u Poliklinici "Nada Diva"!

Šta još nudi "Nada Diva"

- Muče vas akne, fleke i(li) ožiljci?

- Prekontrolišite svoje mladeže i ostale promene na koži

2024 © - Vesti online