Utorak 05.06.2012.
08:12
Blic puls

Severina za dve haljine dala 5.000 evra

Haljina koju je nosila u finalu "Survajvera" košta 2.600 evra
 


Severinin stilista Petar Trbović kaže da su se pevačica i on potrudili da izaberu adekvatan stajling i napomenuo je da je slučajnost što su haljine skupe.

- Odlučili smo da haljina za njen prvi TV nastup posle deset meseci pauze zbog porođaja bude upečatljiv komad. Reč je o haljini iz nove linije Stele Mekartni, dok smo za finale "Survajvera" slučajno izabrali "Lanvinovu" haljinu. O cenama je glupo polemisati jer ona kao zvezda može da priušti i tako skupe komade, ali se uprkos tome ne vodimo cenom, već dizajnom i materijalima. Severina nije rob firmi i nosi sve - od "Prade" do "Zare" - istakao je Petar.  

On je otkrio da pevačica neće menjati stajling zbog majčinstva.

- Iako ćemo uvek težiti da bude drugačija, njen stil neće pretrpeti drastične promene. Želimo da kroz garderobu pokazuje seksepil i ženstvenost, ali da to ne bude vulgarno - kaže Trbović. 

Bolja od Nataše

 

Severina Vučković i Nataša Bekvalac su u finalu "Survajvera" premijerno otpevale nove pesme, ali je snimak hrvatske pop zvezde ipak duplo gledaniji. Naime, Severininu pesmu "Italiana" je od subote do juče u podne pregledalo oko 540.000 posetilaca Jutjuba, dok je Natašin singl "Pozitivna" videlo 223.000 ljudi.

2024 © - Vesti online