Ponedeljak 04.06.2012.
11:06 >> 12:00h
Blic, Beta

Danas "zaobiđite" Pančevački most

Usled dugačkih kolona vozila saobraćaj na Pančevačkom mostu bukvalno mili pa se na prelazak preko Dunava čeka i više od pola sata

Gužve nisu ogromne samo na Pančevačkom mostu nego i u okolnim saobraćajnicama pa saobraćaj mili u Severnom bulevaru, Višnjičkoj ulici ili na Partizanskom putu.

- Situacija je katastrofalna. Putujem više od sat vremena iz Pančeva. Ogromna gužva nije samo na mostu nego i u Bulevaru despota Stefana - priča jedan od vozača u koloni vozila na Pančevačkom mostu.

Pre pola sata saobraćaj je gotovo stao u Bulevaru despota Stefana u blizini ulaska na most pošto je policija iz za sada nepoznatih razloga zabranila ulazak na most na 15 minuta u pravcu ka Zrenjaninskom putu.

Putevi Srbije" saopštili su danas da je zbog hitne i neodložne intervencije na prilaznoj konstrukciji Pančevačkog mosta delimično zatvorena saobraćajna trake iz pravca Pančeva ka Beogradu, neposredno pred isključenje za Bulevar Despota Stefana.


Saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat.


"Putevi Srbije" apelovali su na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima.  

Za sada, kako je Beti rečeno u Putevima Srbije, nije precizirano koliko će trajati radovi na Pančevačkom mostu.

2024 © - Vesti online